Düzyurt Ortaokulu

Vizyon: ilimiz okulları arasında köklü ve birikimli geçmişi ile geleceğe güven veren çalışanlarının çatısı altında olmaktan mutlu olduğu ,mensubu olmakla övündüğü ,müşteri memnuniyetini prensip edinen konumu itibarıyla çevresinde sosyal,kültürel ve sportif faaliyetlere verdiği önem ve elde ettiği başarılarıyla cazibe merkezi eğitim ve kültür yuvası haline getirmek.

Misyon: çalışanların ve öğrencilerin huzur ve güvenini temin ederek,çatısı altında bulunduğu mekanda mutlu olmasını sağlamak .Türk milli eğitiminin temel amaçlarını gerçekleştirmek.Öğrencilerin var olan yeteneklerini keşfederek geliştirmek ve topluma yeni değerler kazandırmak.

Başarılar: okulumuz sportif alanda kısıtlı imkanlarına rağmen artistik jimnastik dalında başarılar kazanılmıştır.

Isınma: MERKEZİ SİSTEM KÖMÜRLÜ KALORİFER
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://duzyurtortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Düzyurt Mahallesi, Ortahisar/Trabzon

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - TRABZON MERKEZ DÜZYURT KÖYÜ ERDOĞDU İSTİKAMETİNDEN, MAÇKA KAVAK MEVKİİNDEN VE GÖLÇAYIR YOLUNDAN GELİNEBİLİYOR.

Adres - Düzyurt Mahallesi, Ortahisar/Trabzon

Ulaşım KARAYOLU 10 KM MİNİBÜSLERLE